Nieuws

Nieuwsbrief februari 2020

Overstromingen teisteren Oost-Afrika en ook Burundi is er de afgelopen maanden door getroffen. In de wijk Buterere van het project Embrace zijn veel huizen vernield en mensen ontheemd geraakt. Ook het Embrace-huis is verschillende keren overstroomd in de afgelopen tijd. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over en kijken we ook naar de toekomstplannen voor een eigen Embrace-huis dat we willen bouwen om de kinderen een veiligere en gezondere plek te kunnen bieden.

Door op de onderstaande link te klikken, kunt u de nieuwsbrief lezen.

Nieuwsbrief februari 2020

IMG-20191228-WA0008

Nieuwsbrief Oktober 2019

Het is alweer best lang voorbij, die mooie zomer, maar in de nieuwsbrief is nog te lezen welke activiteiten we met de kinderen gedaan hebben. Daarnaast kunt u lezen over de start van het schooljaar 2019/2020 en het verhaal van Pascal die deel is geworden van het project Embrace.
Door op de onderstaande link te klikken, is de nieuwsbrief te lezen.
dsc_0859.jpg

Nieuwsbrief februari 2019

Door op de onderstaande link te klikken, is de nieuwsbrief van februari 2019 te lezen. De start van 2019 was vol uitdagingen, maar we kunnen gelukkig ook getuigen dat God in alles heeft bijgestaan!

In deze editie kijken we ook terug op een jaar lang het Embrace huis. Heel hartelijk dank voor uw steun en betrokkenheid waardoor dit mogelijk is geworden en we de kinderen al zo hebben mogen zien groeien op fysiek, mentaal, en geestelijk vlak!

Nieuwsbrief Februari 2019

Waarom een maaltijd?

Het voorzien in een maaltijd voor de schoolgaande kinderen is een essentieel onderdeel. Is dat wel een duurzame oplossing? Je zou denken van niet, maar er is gebleken dat het krijgen van een maaltijd een belangrijke stimulans is voor ouders om hun kind naar school te sturen en daar te houden. En als de kinderen hun school daardoor afmaken, geeft hen dit veel meer kansen op een waardig bestaan (duurzaam dus!). Met uw steun kunnen de kinderen op schooldagen een maaltijd krijgen waardoor ze extra gemotiveerd zijn om naar school te gaan!

Voor de kinderen van het project Embrace wordt er momenteel druk gezocht naar een locatie waar ze naar toe kunnen komen voor een maaltijd en naschoolse activiteiten. Totdat er een geschikt gebouw is gevonden, zorgt het project ervoor dat een aantal kinderen elke schooldag een maaltijd krijgt bij een restaurantje naast hun school en voor de andere kinderen wordt er elke week een eenvoudig voedselpakketje bij hen thuis gebracht. Op deze manier blijven de kinderen gemotiveerd om naar school te gaan.

IMG-20170918-WA0003